10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 22058042

Festool 205721 SYS-PowerStation SYS-PST 1500 Li HP aku centrála

Festool 205721 SYS-PowerStation SYS-PST 1500 Li HP aku centrála

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Akumulátorová elektrocentrála v praktickom Systaineri. SYS-PowerStation vysoko výkonný zásobník energie s maximálnymi hodnotami výkonu, dlhou dobou použitia a krátkymi dobami nabíjania v kompaktnom formáte Systaineru pri hmotnosti iba 16 kg Celý popis
3 400 €
Tovar od: Elvin Prodej
3 400 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledné 2 kusy

22.5.2024 na výdajnom mieste
22.5.2024 na vašej adrese

Popis

Nezávislosť: zabezpečuje úplnú nezávislosť na klasických zdrojoch energie, ako je zásuvka, generátor alebo stavebný elektrický rozvádzač. Možnosť plánovania: odteraz je možné všetky práce na stavbe spoľahlivo plánovať. Dostupnosť prúdu už nepredstavuje faktor neistoty.

Vysoký výkon: permanentne s 3 680 wattmi a krátkodobo s až 11 000 wattmi napája konštantne bez poklesu výkonu všetky sieťové náradie – dokonca aj vysávače, veľké píly alebo vŕtacie kladivá. Vytrvalosť: naakumulovaná energia 1 500 watthodín; to pri väčšine použití stačí na celý pracovný deň.

Kompaktné a mobilné: S hmotnosťou iba 16 kg v praktickom formáte Systaineru. Kompatibilný s celým systémom Systainerov Festool.

Inovatívne: vďaka úplne novej, svetovo unikátnej technológii predstavuje SYS-PowerStation vysoko výkonný zásobník energie s maximálnymi hodnotami výkonu, dlhou dobou použitia a krátkymi dobami nabíjania v kompaktnom formáte Systaineru pri hmotnosti iba 16 kg.

Chráni vzduch a pľúca: bez hluku a zápachu perfektná alternatíva k dieselovému generátoru. Inteligentné riadenie nabíjania: inteligentné nabíjanie zvolí stratégiu nabíjania v závislosti od aktuálnej teploty článkov. PowerStation sa tak vždy nabíja s optimálnym výkonom. To umožňuje krátke doby nabíjania a zároveň sa tým šetria akumulátorové články.

Jedinečné: samozrejmosťou je kompletné zabezpečenie vďaka rozsiahlym servisným službám Festool SERVICE (Rovnako tak platí služba „náhrada pri krádeži“ – s vyššou spoluúčasťou)

Bezprašná práca: urobí z každého vysávača akumulátorový vysávač – a prostredníctvom modulu sieťovej zásuvky na vysávači napája zároveň navyše aj náradie. Tak je odteraz všade možné pracovať s odsávaním. Kompatibilné: SYS-PowerStation napája náradie a zariadenie od všetkých výrobcov – môžete tak ďalej používať náradie z obvyklého systému.

Šetrí čas: ideálny pre malé montážne práce a opravy, pri ktorých trvá hľadanie pripojenia k elektrickému prúdu dlhšie ako samotná práca

Vysoká kvalita prúdu: bez problémov je možná prevádzka elektronicky citlivých zariadení, ako napríklad notebookov, televízorov, audiosystémov. treba každé ďalšie zariadenie istiť pomocou bezpečnostného adaptéra (jeden je súčasťou dodávky)

Pre vašu bezpečnosť: Použitie výhradne so zariadeniami, ktoré nevyžadujú uzemnený zdroj energie (preto sa nesmie s SYS-PowerStation napájať TKS 80). V kombinácii s vysávačom sa musí používať antistatická sacia hadica.


Technické údaje:

Výstupné napätie 230 V ~ / 50 Hz spojitá sínusoida

Trvalý výkon 3680 W

Špičkový výkon (<0,5 s) 11000 W

Špičkový výkon (<6,0 s) 7200 W

Kapacita 1555 Wh

Akumulátorová technológia Li-Ion

Doba nabíjania (v závislosti od teploty článkov) 3,0 h

IP krytie (so zatvorenými ochrannými krytmi) IP 44

Rozmery s opornými nohami (D × Š × V) 396 × 296 × 187 mm

USB výstup Typ-C, 5–20 V / 3A / 15 – 60 W

Hmotnosť 16.5 kg

Druh pohonu Sieť


Obsah balenia:

bezpečnostný adaptér (pre istenie ďalšej zásuvky)

nabíjací kábel 2 m