10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 25828039

Beliani Záhradný stôl z eukalyptového dreva 180 x 100 cm tmavé drevo TUSCANIA

Beliani Záhradný stôl z eukalyptového dreva 180 x 100 cm tmavé drevo TUSCANIA

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Záhradný stôl hnedé eukalyptové drevo 180 × 100 cm obdĺžnikový záhradný nábytok v rustikálnom štýle Celý popis
389,99 €
Tovar od: Beliani.sk
389,99 €
Doprava zadarmo

4.6.2024 - 7.6.2024 na vašej adrese

Popis

Drevený stôl pre 6 osôb
Vylepšite svoj vonkajší jedálenský kút týmto obdĺžnikovým stolom. Stôl je vyrobený z masívneho eukalyptového dreva v tmavej farbe, vďaka čomu je odolný a je ideálnou voľbou do priestorov v rôznych štýloch. Hrubé nohy poskytujú výbornú stabilitu stola na rôznych povrchoch. Keďže je odolný proti UV žiareniu, je vhodný na použitie na terase či v záhrade.

Podrobnosti:

Typ Produktu: Jedálenský stôl
Styl: Moderný
Barva: Tmavé drevo
Typ materiálu: Masívne drevo
Hlavní materiál: Eukalyptové drevo
Materiál nohy: Masívne drevo
Povrchový materiál: Masívne drevo
Tvar: Obdĺžnikový
Finish: Olejovaný

Rozměry:

Šířka: 100 cm
Délka: 180 cm
Výška: 74 cm
Hmotnost: 35 kg
Hmotnostní kapacita: 80 kg

Nabídka zahrnuje: 1 x stôl

Klíčové vlastnosti: Moderný štýl pre terasu a záhradu, Zrnitosť a uzly prírodného dreva robia každý kus jedinečným, Najlepšie materiály, Odolnosť UV, Nekomplikované, samostatné zostavenie, Stabilná a odolná základňa

Montážní informace: Montáž nôh. 5–15 min.
Dodatečné informace: Nezabudnite, že dlhodobý kontakt s vodou alebo vlhkosťou môže spôsobiť zmenu farby a deformáciu. Aby sa predĺžila životnosť nábytku, odporúča sa pri nepriaznivých poveternostných podmienkach použiť ochranný kryt alebo plachtu. K nasledujúcemu produktu poskytujeme podrobnú príručku starostlivosti, aby sme zaistili, že nábytok bude vyzerať čo najlepšie po mnoho ďalších rokov. Prečítajte si pokyny na údržbu a tipy, ako sa správne starať o nový výrobok – nájdete ich vedľa montážneho manuálu. Majte na pamäti, že ide o drevený výrobok, ktorý má svoju vlastnú štruktúru. Krycí náter úplne nezakrýva povrch, takže sa ukazuje prírodná štruktúra dreva. Upozorňujeme, že drevo je prírodný produkt, preto sa môže každý kus mierne líšiť. Rozdiely vo farbe alebo štruktúre, ako sú vrásky alebo iné prírodné znaky, nie sú považované za chybu a nie sú podkladom na podanie sťažnosti alebo reklamácie.
Resistance Text: Odolnosť proti vlhkosti znamená, že tento výrobok nebude poškodený malým množstvom vody alebo iných tekutín. Môžete ho voľne používať vonku, tiež za slabého dažďa alebo vlhkého vzduchu. Silné dažde alebo veľké množstvo vody však môžu spôsobiť poškodenie. Pre zaistenie najlepšieho vzhľadu a funkčnosti odporúčame, pokiaľ ho nepoužívate, skladovať ho na suchom, krytom mieste.
Odpor: Proti vlhkosti


Tipy na údržbu:

Eukalyptové drevo:
1.Používajte iba jemné čistiace prostriedky a mäkké utierky. Vždy utierajte v smere zrna. Vlhké plochy okamžite utrite mäkkou handričkou
2.Počas mimosezónnych a obtiažnych poveternostných podmienok použite ochranný obal alebo uložte nábytok dovnútra
3.Nábytok by mal byť pred použitím a pred zimným skladovaním naolejovaný, najmä vo vlhkom prostredí.