10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 29190959

Gerda Vložka do stojana 40/60 mosadz ATEST C trieda 6.2

Gerda Vložka do stojana 40/60 mosadz ATEST C trieda 6.2

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Vložka do stojana 40/60 mosadz ATEST C trieda 6.2 Celý popis
78,19 €
78,19 €

22.5.2024 - 23.5.2024 na vašej adrese

Popis

Zámková vložka s mosadzou 40/60 ATEST triedy C 6.2. Zámková vložka proti vlámaniu 5 x kľúč PRO SYSTEM GERDA

Charakteristika

Zámková vložka PRO SYSTEM je moderná certifikovaná vložka proti vlámaniu, ktorú vyrába jeden z lídrov v oblasti dverového kovania v Poľsku – spoločnosť GERDA.

Všestranný profilovaný cylindrický zámok na symetrický kľúč s najvyššou bezpečnostnou triedou – trieda 6 – podľa normy PN-EN 1303: 2015–07

a najvyššou triedou odolnosti proti vlámaniu – trieda C – podľa normy KT/402/IMP/2014

Konštrukcia cylindrickej vložky PRO SYSTEM má špeciálne navrhnuté zosilnené ochrany, vďaka ktorým je vysoko odolná voči pokusom o jej otvorenie manipuláciou (vypáčením).

Mechanizmus zabezpečujú tvrdené prvky, ktoré účinne odolávajú pokusom o odvŕtanie aj pri použití tvrdeného vrtáka.

Na dôvažok má ponúkaná vložka inovatívny zotrvačný systém, ktorý chráni pred vylomením pomocou metódy nazývanej „bumping“.

2 700 000 kombinácií kódov kľúčov (počet výrazne prevyšuje požiadavky normy triedy C) zaručuje najvyššiu bezpečnosť a jedinečnosť každej vložky.

Vďaka najvyššej odolnosti voči korózii a teplotám – trieda C a životnosti mechanizmu viac ako 100 000 cyklov zaručuje vložka PRO SYSTEM bezproblémové používanie po veľmi dlhú dobu.

Dostupné farby:

Mosadz,

Nikel.

Súprava obsahuje kódový záručný list, päť kľúčov a skrutku, ktorá zabezpečuje vložku, a kartónovú škatuľu.

Výrobok má tieto certifikáty:

Certifikát Ústavu presnej mechaniky: č. P41 / 032/2017 (7116)

Certifikát NATO pre Gerda Sp. Zoo – NCAGE 2766H

Výrobok je certifikovaný pre žiaruvzdorné stolárske výrobky.

GERDA GENERAL KEY

Systémy všeobecného kľúča GERDA sú založené na systéme PRO a vložkách CL. vzhľadom na použitie diskových mechanizmov CL v visiacich zámkoch môžeme ponúknuť aj konštrukciu týchto systémov na báze visiacich zámkov HSS a ZIRCON.

ZABEZPEČENIE PRVÉHO! Každý systém generálneho kľúča GERDA sa navrhuje individuálne pre každého klienta. Používame státisíce jedinečných kombinácií, aby sme zaručili jedinečné kódy. Vložky v systémoch generálneho kľúča GERDA vyrábame na základe najlepších konštrukcií odolných voči vŕtaniu a manipulácii.

Naše skúsenosti a ochota vytvárať priateľské produkty pre našich klientov nám umožňujú prispôsobiť každý systém GERDA General Key individuálnym potrebám. Poskytneme vám výhodné usporiadanie zámkov a vložiek, aby ste minimalizovali počet kľúčov, ktoré máte vo vrecku, dokonca na JEDEN. Systém GERDA General Key vám umožňuje otvoriť jedným kľúčom mnoho vložiek, napríklad: bránu – garáž – schodisko – pivnicu – byt. Možno ho použiť všade, v rodinných domoch, na sídliskách, ako aj vo firmách – v administratívnych budovách, skladoch a obchodoch.

PREHLIADNITE SI TREBIU! Každý systém generálneho kľúča GERDA vyvíjame v úzkej spolupráci so zákazníkom a na základe toho vytvárame systém kontroly prístupu prispôsobený individuálnym potrebám. Doma aj vo firme dokážeme navrhnúť jedinečný prístup k jednotlivým dverám, chodbám a miestnostiam.

Technické údaje Typ cylindrickej vložky Obojstranná cylindrická vložka s prevodom Typ kľúča – kľúč Veľkosť cylindrickej vložky (veľkosť A / veľkosť B) 40 mm / 60 mm Povrchová úprava Mosadz Počet kľúčov 5 Bezpečnostná trieda 6 Záruka 12 mesiacov Výrobca GERDA

Doplňujúce informácie

Osvedčenia a certifikáty sú k dispozícii na stiahnutie na webovej stránke výrobcu:

https://gerda.pl/atesty-i-certyfikaty/

Klasifikácia cylindrických zámkov systému Gerda PRO podľa normy PN-EN 1303: 2015–07: 160B0C6D

Kategória použitia 1 Odolnosť 6 – 100 000 cyklov Hmotnosť dverí 0 – bez požiadaviek Požiarna odolnosť B Bezpečnosť 0 – Žiadne požiadavky Odolnosť proti korózii a teplote C Bezpečnosť súvisiaca s kľúčmi 6 Odolnosť proti neoprávnenej manipulácii D Trieda odolnosti proti vlámaniu C – podľa KT/402/IMP/2014, júl 2014 , 4. Vydanie

Vložky systému PRO sa ponúkajú v širokej škále rozmerov, čo vám umožňuje vybrať si vhodnú vložku pre takmer každý typ dverí.

Standardizované rozmery zabezpečujú ich správnu funkčnosť s akýmkoľvek typom zámku.

Dostupné typy vložiek:

  • kľúč – kľúč (za príplatok)
  • podložka pod kľúč (za príplatok)
  • kľúč – kľúč so stojanom (za príplatok)
  • krúžok na kľúče so stojanom (za príplatok)
  • Vložka na polovičný kľúč (za príplatok)
  • vložka na kľúče s rekombináciou kódov kľúčov (variant AB – montážny kľúč + päť kľúčov majiteľa) (za príplatok)
  • dostupné farby: nikel a mosadz (za príplatok)

Špeciálna objednávka:

  • vložky na mieru s dĺžkou do 130 mm (za príplatok)
  • Možnosť výroby vložiek v systéme všeobecného kľúča GERDA (za príplatok)
  • Možnosť výroby sád štandardizovaných vložiek (za príplatok)

Základom pre výrobu kľúča pre cylindrickú vložku PRO SYSTEM na autorizovanom pracovisku GERDA je predloženie kódovej karty pripevnenej k cylindrickej vložke a jedného kľúča s číselným kódom zhodným s kódom na karte.

Ako správne merať PROSYSTEM

Veľkosť vložky sa skladá z 2 komponentov, obj. 30/50. To znamená, že od prednej strany vložky po stred otvoru pre upevňovaciu skrutku je 30 mm a od stredu otvoru pre upevňovaciu skrutku po druhú stranu je 50 mm. Veľkosti vložiek Prosystem začínajú od 30 mm a zvyšujú sa každých 5 mm na každú stranu až do celkovej dĺžky 130 mm. Spôsob cenovej ponuky je zobrazený vpravo. Z bezpečnostných dôvodov je dôležité, aby vložka nevyčnievala z vonkajšej strany tabule viac ako 3 mm. Ak má mať vložka gombík, mali by ste uviesť aj rozmer, na ktorom má byť gombík umiestnený, napr. uvedením písmena „G“ vedľa rozmeru – vložka G30/50 znamená gombík na strane 30 mm. Všeobecne uznávaným pravidlom je uviesť prvý rozmer od konca gombíka.

Obsah súpravy

  • Mosadzná vložka Gerda PRO System 40/60,
  • 5 kľúčov
  • Upínacia skrutka
  • Kódová karta
  • Kartónový obal zabezpečený plombou
  • Pokladničný doklad o kúpe.