10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 5003027

protismyku Gumová samolepiaca protišmyková páska 25 mm x 18,3 m

protismyku Gumová samolepiaca protišmyková páska 25 mm x 18,3 m

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Materiálom protišmykové pásky je guma vyznačujúca sa mierne lepkavým pocitom, výnimočnými tlmiacimi vlastnosťami a vynikajúcim koeficientom trenia za mokra i za sucha. Použitý materiál neobsahuje: Ftaláty Plastifikátory (tzv. Celý popis
13,79 €
Tovar od: Protismyku.eu
13,79 €
Získajte dopravu ZADARMO so

22.5.2024 na výdajnom mieste
22.5.2024 - 23.5.2024 na vašej adrese

Popis

Materiálom protišmykové pásky je guma vyznačujúca sa mierne lepkavým pocitom, výnimočnými tlmiacimi vlastnosťami a vynikajúcim koeficientom trenia za mokra i za sucha.

 

Použitý materiál neobsahuje:

  • Ftaláty
  • Plastifikátory (tzv. Zmäkčovača)
  • PVC

Protišmyková gumová páska je opticky veľmi priehľadná, preto je ideálna pre miesta opatrená logami a značkami, kde je potrebné zachovať viditeľnosť týchto log a značiek a zároveň zabezpečiť povrch voči nechcenému pošmyknutiu.

 

Uplatnenie nájde gumová páska v miestach vystavených vlhkosti, ako sú surfy (kde nahradí tradičné doskové vosky), využitie nájde bez pochyby na lodiach, člnoch a pod., A tiež všade tam, kde je kladený dôraz na viditeľnosť označenia a log na podlahách. Ideálna tiež na povrchy, kde je vyžadovaná polstrovaná protišmyková plocha (podlaha, madlá a držadlá, police, skrine a pod.).

 

Technické parametre:

Rozmer: 25 mm x 18,3 m

Farba: transparentná

 

Aplikácia:

  • veľmi jednoduchá, odstránením papierové fólie chrániace lepiacu vrstvu a nalepením na očistený, odmastený a suchý povrch
  • aplikačná teplota min 10°C

 

Podľa požiadaviek zákazníka sme schopní dodať pásky v šírke od 15 mm do 1220 mm. Pre cenovú ponuku neštandardného rozmeru nás neváhajte kontaktovať!