10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Henkel FIX lepiace prúžky

Henkel FIX lepiace prúžky

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Pattex FIX prúžky sú obojstranné lepiace prúžky na montážne lepenie predmetov do 2 kg. Sú určené na inštaláciu kuchynských a kúpeľňových doplnkov, dekoračných predmetov, ozdobných líšt, domových čísel atď. Balenie obsahuje 10ks lepiacich prúžkov. Celý popis
3,40 €
3,40 €

21.5.2024 - 22.5.2024 na vašej adrese

Popis

Vlastnosti:

Lepiace prúžky umožňujú premiestniteľné montážne lepenie predmetov do 2 kg. Sú odolné proti UV žiareniu a jednoducho aplikovateľné – nepotrebujete žiadne ďalšie nástroje a náradie. Umožňujú upevňovať predmety bez vŕtania a s tým spojeného znečistenia a hluku. Vhodné pre interiér aj exteriér.

Oblasti použitia:

Vhodné na použitie na väčšinu hladkých materiálov, ako sú dlaždice, kov, drevo, kameň, plast a pod. Neodporúčajú sa na použitie na PTFE (Teflón ®), silikón, papierové a vinylové tapety, citlivé a nestále povrchy a podklady ošetrené ochrannými povlakmi.

Tipy a triky:

Ktoré materiály páska lepí?

S montážnou páskou možno lepiť širokú škálu materiálov. Najlepšie výsledky dosiahnete pri lepení hladkých a plochých prvkov z kovu. Pri lepení iných typov materiálov a tvarov prihliadajte k zníženiu celkovej pevnosti spoja. Nedotýkajte sa lepiacej vrstvy.