10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 13270051

Mereo Lima sprchový kút, 100x120x100x190 cm, vanička LM, sifón CK85542KM - Mereo

Mereo Lima sprchový kút, 100x120x100x190 cm, vanička LM, sifón CK85542KM - Mereo

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Mereo Lima sprchový kút, 100×120×100×190 cm, vanička LM, sifón CK85542KM Celý popis
Ušetríte 111 € 1 115 €
1 004 €
Tovar od: HARKO s.r.o.
Ušetríte 111 € 1 115 €
1 004 €

7.6.2024 na vašej adrese

Popis

Lima je rad sprchových kútov Mereo, ktoré navodia pocit čistého dizajnu v každej modernej kúpeľni. Rovné hladké plochy, čisté línie a ostré hrany profilov umocňujú pocit exkluzivity. Kvalitné sklenené výplne s bezpečnostným sklom je možné zvoliť ako v čírom prevedení, tak v nepriehľadnom prevedení so sklom Point, ktoré navodia lepší pocit intimity pri sprchovaní.

Jednoduché zatvorenie a tesnosť zaisťujú stieracie a silikónové lišty, opatrené na vstupnej časti magnetom, nejedná sa však o hermeticky uzavretý výrobok.

Ľahké otváranie a nastavenie zabezpečujú nastaviteľné ložiskové pojazdy (dvojkoliesko). Jednoduchú údržbu a možnosť vyčistiť aj tie najmenej prístupné miesta kúta potom zaisťujú spodné pojazdy s pružinovým mechanizmom, pre ľahké vysadenie posuvnej časti z rámu.

Za zmienku potom určite stojí inovatívny systém montáže pomocou CLICK systému. Tento systém montáže znižuje počet operácií, nutných na zostavenie celého kúta a odbúrava niektoré zložitejšie operácie, ako je vŕtanie do profilov. Tiež ďalšie časti kúta sú dodávané s ohľadom na maximálnu rýchlosť montáže svojpomocne.

Výrobky v čírom prevedení sú opatrené ochrannou vrstvou skla už pri výrobe EASY CLEAN. Táto ochranná vrstva vytvára na povrchu skla neviditeľný štít. Odstrekujúca voda je odpudzovaná a nemôže reagovať s povrchom skla. Tým nedochádza k usadzovaniu nečistôt, minerálov a nemnožia sa baktérie. Preto je sklo ľahko čistiteľné
Sprchové vaničky sú podstatnou súčasťou sprchovacích kútov a svojím dizajnom a kvalitou spracovania môžu výrazne ovplyvniť celkový dojem zo sprchového kúta.
Sprchové vaničky z liateho mramoru sú opatrené ochrannou vrstvou Gelcoat, ktorá zaisťuje stálofarebnosť a odolnosť proti nárazu.

Tieto sprchové vaničky, predstavujú nadčasové a elegantné riešenie:
 – ľahká údržba
 – vysoká odolnosť
 – nadčasový materiál
 – otvor pre sifón ø 90 mm

Variant montáže zliatinových vaničiek (nožičky a panel nie sú súčasťou balenia):
 – na nožičkách s panelom
 – na nožičkách obmurovaná
 – usadená na dlažbu
 – podmurovaná