10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 15734015

Primaterra Záhradný altánok "Primaterra Peonia" modrý

Primaterra Záhradný altánok "Primaterra Peonia" modrý

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Altánok „Peonia“ svojím vzhľadom pripomína valec, v ktorom sú umiestnené lavice a stôl. Celá konštrukcia altánku je navrhnutá pre 8 osôb, aby sa pohodlne usadili a cítili sa pohodlne. Celý popis
Momentálne nedostupné.
309 €
Tovar od: DAS Handel
309 €

Popis

Dovolenka v prírode boli vždy považované za užitočné pre telo, a keď sú vo vidieckom dome alebo vile, sú dvakrát tak užitočné. To je dôvod, prečo ľudia radšej trávia víkendy mimo mesto, v pokoji a ďaleko od mesta ups a pády.

Špeciálne pre vás, naša spoločnosť ponúka kvalitné, moderné a udržateľné altány. Altánok „Peonia“ je hit v minulej sezóne; sa vykonáva v neobvyklom štýle a bude apelovať na mnoho užívateľov. Altánok vyzerá ako valec, v ktorom sú umiestnené lavičky a stôl. Celá štruktúra altánok je určená pre 8 osôb sedieť pohodlne a cítiť sa pohodlne.

Nezvyčajný tvar vonkajšej strechy sa dosahuje vďaka moderným použitým materiálom. Konštrukcia je vyrobená z pozinkovaných kovových rúrok s dvoma priemermi – 40 (20) x 20 mm. Tieto rúrky sa vyznačujú vysokou pevnosťou a odolávajú vysokému zaťaženiu. Strecha altánok je vyrobená z modernej polykarbonátovej dosky s hrúbkou 6 mm. Táto hrúbka je vynikajúca pre takéto použitie a chráni hostí pred vetrom, dažďom a slnkom. Polykarbonátové panely sú k dispozícii v siedmich rôznych farbách (priehľadné, tónované, mliečno biele, modré, zelené, červené a žlté). Spotrebitelia si pri nákupe vyberú farbu, ktorú chcú.

V modeli altánok „Peonia“ sú umiestnené dve pohodlné lavičky a široký stôl. Ich základňa je vyrobená z oceľových rúrok a horný kryt je vyrobený z leštených suchých dosiek. Dosky sú dodávané bez povrchovej úpravy, ktorá umožňuje majiteľom vybrať požadovanú farbu a odtieň.

 

Výhody modelu altánok „Peonia“:

 

• Kompaktný a pohodlný dizajn;

 

• neštandardný formulár;

 

• Široký výber farieb strechy;

 

• spoľahlivé a trvanlivé materiály;

 

• Vysoká odolnosť proti korózii;

 

• Veľká kapacita.

 

Objednajte si altánok „Peonia“ v našom internetovom obchode a jeho fantastický dizajn zdobí vašu záhradu.