10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Primaterra Záhradný altánok EDELWEISS ZELENÝ

Primaterra Záhradný altánok EDELWEISS ZELENÝ

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Originálny dizajn, ľahká inštalácia, kvalitný materiál a skvelá cena! To altánok Primaterra EDELWEISS. Pultová doska a lavičky z brúseného dreva ozdobí vašu záhradu a poskytnú vám pohodlie za každého počasia. Drevený stôl a lavice sú navyše zastrešené, takže sa tu môžete schovať aj pri daždi. Celý popis

Farba

default
default
default
499 €
Tovar od: DAS Handel
499 €

24.5.2024 na vašej adrese

Popis

Posedenie altánok Primaterra EDELWEISS z kvalitného materiálu s odolným polykarbonátovým povlakom vytvorí príjemné zákutia na vašej záhrade. Altánok je vyrobený v „poloklasickém“ štýle. Základňa je z obojstranného pozinkovaného štvorcového profilu a pultová doska s lavičkami je z brúsených orezaných dosiek. Strieška je z polykarbonátu s hrúbkou 6mm. Polykarbonát je odolný voči slnečnému žiareniu a dažďu a konvexný tvar zabraňuje tomu, aby na streche zostala voda alebo sneh. Stabilné strecha vás ochráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Medzi najväčšie výhody patrí krásny dizajn, kvalitný materiál, jednoduchá inštalácia a nízka cena. Altánok má kapacitu 8 osôb a rozlohou zaberá necelých 5м². Vaša bezpečnosť je u nás na prvom mieste. Model altánku Primaterra EDELWEISS – rovnako ako ostatné naše produkty – spĺňa európsku normu.

Vlastnosti a vybavenie:

● Typ profilu: Z obojstranného pozinkovaného oceľového profilu 40 × 20 mm a 20 × 20 mm

● Stôl a lavice: Smrekové profily o sile 25 mm

● Pokrytie: 6 mm dutinkový polykarbonát s UV filtrom

● Posedenie má kapacitu: 8 osôb / miest

● Rozloha: 4,62 м²

● Druh dreva: Lhličnatý strom (jedľa)

● Hmotnosť konštrukcie: 70 kg

● Rozmery (L x W x H cm) – 190 × 243 × 202 cm

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.