10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 25162031

G21 Terasové doska 2,5 x 14 x 400 cm, Cumaru WPC

G21 Terasové doska 2,5 x 14 x 400 cm, Cumaru WPC

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Terasová doska G21 vo farbe Cumaru z materiálu WPC je súčasťou komplexného podlahového systému G21. Ide o praktické riešenie pre exteriérové podlahové krytiny. Spĺňa nielen vysoké požiadavky na kvalitu, ale je aj cenovo výhodný. Celý popis
37,76 €
Tovar od: eoshop
37,76 €

29.5.2024 - 3.6.2024 na vašej adrese

Popis

Terasová doska G21 vo farbe Cumaru z materiálu WPC je súčasťou komplexného podlahového systému G21. Ide o praktické riešenie pre exteriérové podlahové krytiny. Spĺňa nielen vysoké požiadavky na kvalitu, ale je aj cenovo výhodný.

WPC (Wood Plastic components) je zmes 60 % drevných vlákien a 40 % plastu. Pomocou tlaku a teploty (vytláčanie) sa vytvára odolný a bezúdržbový materiál, ktorý je praktický a veľmi užitočný v každom ohľade.

Žena sedící na WPC terasovém povrchu u bazénu

Podlaha s dreveným vzhľadom, ktorá vydrží navždy

Vlastnosti tohto materiálu dosahujú kvality dosiek z exotických drevín, ale zároveň sú výrazne cenovo dostupnejšie. Podlahy a terasy položené pomocou G21 preto navonok vyzerajú ako drevo, ale na rozdiel od drevených podláh si nevyžadujú ďalšiu údržbu ani nátery. V porovnaní s bežným plastom majú vysokú farebnú stálosť a sú odolnejšie voči teplotným výkyvom.

A hlavné výhody?

Bezúdržbovosť – materiál nie je potrebné udržiavať ani ošetrovať rôznymi nátermi a jednoducho sa čistí vodou.

Stálosť – WPC materiál je farebný v celom rozsahu, takže časom nedochádza k žiadnym zmenám jeho farby. Na rozdiel od drevených materiálov nemá rôzne vizuálne chyby, ako sú suky atď.

Úspora nákladov – Výhodnosť obstarávacej ceny kompletnej terasy alebo inej podlahovej plochy a životnosť viac ako 20 rokov.

Bezpečný a protišmykový povrch – Na rozdiel od drevených terás môžete po terasách a podlahách z WPC chodiť bosí, pretože vám nehrozí, že sa na nich zachytia triesky. Majú protišmykovú úpravu, takže ich môžete používať pri bazéne alebo v daždi.

WPC terasový povrch kolem nekonečného bazénu u domu

Variabilné použitie

Vďaka svojim vlastnostiam je materiál WPC vhodný na použitie na miestach, kde pôsobia všetky bežné vplyvy vonkajšieho prostredia, ako je vlhkosť, slnečné žiarenie, dážď, vietor, mráz atď. Môžete ho používať na vonkajších terasách, pri bazéne, na balkónoch atď.

Čo ešte budem potrebovať?

1) Nosník z terasových dosiek – kladie sa priečne pod terasové dosky s rozstupom 35 cm. Odporúčaná spotreba: 3 m terasového trámu na 1 m2 terasovej dosky.

2) Upevnenie terasovej dosky k nosníku – používa sa v každom bode, kde nosník pretína terasovú dosku. Slúži tiež ako dištančný rámik na vytvorenie dilatačnej medzery medzi jednotlivými terasovými doskami. Odporúčaná spotreba: 22 ks na 1 m2 terasovej dosky.

3) Upevnenie terasového nosníka k podkladu – upevnenie sa musí použiť na každých 40 cm dĺžky nosníka. Odporúčaná spotreba: 8 ks na 1 m2 terasovej dosky.

4) Dokončovacia lišta – používa sa na zakrytie viditeľných okrajov položenej podlahy alebo terasy. Spotreba je individuálna podľa tvaru povrchu a veľkosti viditeľných okrajov.

Nadrozmerná preprava

Terasové dosky G21 budú prepravené na miesto určenia nadrozmernou dopravou. Cena za prepravu sa vypočíta podľa vzdialenosti miesta dodania od nášho hlavného skladu a počtu prepravovaných dosiek.

špecifikácie

  • Materiál: WPC
  • Dĺžka: 400 cm
  • Farba: Cumaru