10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 3048927

TP-LINK Tapo P100 (2-pack) (Tapo P100(2-pack))

TP-LINK Tapo P100 (2-pack) (Tapo P100(2-pack))

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Diaľkovo ovládaná elektrická zásuvka s WiFi, Bluetooth a časovačom. Má veľmi kompaktné rozmery, decentný dizajn a dokáže vypínať a zapínať zariadenia do 2300 W (10 A). Zásuvka podporuje hlasové ovládanie prostredníctvom asistenta Google a amazon alexa. Celý popis
23,90 €
Tovar od: CZC.cz
23,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so

28.5.2024 na výdajnom mieste
27.5.2024 - 28.5.2024 na vašej adrese

Popis

Mini inteligentná zásuvka Wi-Fi

Ovládajte zariadenia pripojené k inteligentnej zásuvke odkiaľkoľvek, kde máte pripojenie na internet, pomocou bezplatnej aplikácie Tapo v telefóne. Zariadenie je tiež kompatibilné s hlasovými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant, takže zariadenia pripojené k inteligentnej zásuvke môžete ovládať len hlasom.

Kľúčové vlastnosti

  • Diaľkové alebo hlasové ovládanie
  • Kompaktný dizajn
  • Jednoduché nastavenie a používanie

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Ovládanie odkiaľkoľvek

Vytvorte si plán zapínania a vypínania zariadenia presne vtedy, keď ho potrebujete. Nastavte napríklad zapínanie svetiel pri súmraku a vypínanie pri východe slnka. Zapínajte a vypínajte svoje zariadenia v rôznych časoch, aby sa zdalo, že je niekto stále doma.

Kľúčové vlastnosti

Diaľkovo ovládaná elektrická zásuvka s WiFi, Bluetooth a časovačom. Má veľmi kompaktné rozmery, decentný dizajn a dokáže vypínať a zapínať zariadenia do 2300 W (10 A). Zásuvka podporuje hlasové ovládanie prostredníctvom asistenta Google a amazon alexa. Ovládanie odkiaľkoľvek prostredníctvom aplikácie Tapo.